Akselitakeiden taonta

Suuret akselitakeet ainoana Suomessa

Komas valmistaa ainoana Suomessa suuren halkaisijan laippamaisia akselitakeita. Asiakkaillemme uusi tuotanto merkitsee selvästi aikaisempaa kestävämpiä tuotteita ja lyhyempiä toimitusaikoja. Nyt kannattaakin ostaa laatutyötä joustavasti Suomesta!

Tuotteiden toimitus jopa 3 viikossa

Komas pystyy toimittamaan suuren mittakaavan akselitakeet huomattavasti nopeammin kuin keskieurooppalaiset valmistajat. Enää tuotteita ei ole pakko tilata ulkomailta ja odottaa 8–9 viikkoa, vaan toimitamme akselitakeet materiaalien saatavuudesta riippuen jopa 3 viikossa.

Lisää kestävyyttä ja laatua

Valmistamme kotimaiset akseliosat venyttämällä tai muottiin painamalla, jolloin niihin ei tule lainkaan kestävyyttä heikentäviä saumoja. ”Yhdestä puusta” veistettyjen tuotteiden kestävyys on aivan omaa luokkaansa.

  • Muotteja on valmiina useille mitoille
  • Komasin takomolla on kolmen eri laivaluokittajan hyväksynnät
  • Tuotteille tehdään tarvittavat tarkastukset, esim. ultraäänitarkastus sekä veto- ja iskukokeet
  • Tuotteet voidaan toimittaa luokituslaitoksen hyväksynnällä varustettuina.

Pienetkin toimituserät ja yksittäiskappaleet

Joustavan palvelumme ansiosta sinun ei tarvitse enää tilata tuotteita konttikaupalla merirahtina ja seisottaa sitten rahaa suuressa varastossa. Komas valmistaa suuria akselitakeita myös yksittäiskappaleina ja pieninä sarjoina. Säästät aikaa ja rahaa!

Joustavasti Avaimet käteen -palveluna

Akselitakeiden valmistuksessa voit valita pelkän aihion tai pitkälle jalostetun valmiin tuotteen Avaimet käteen -palveluna. Saat meiltä samalla kertaa esimerkiksi kaikki koneistuspuolen palvelut, kuten akselin ulkopuolisen hammastuksen.


Pyydä tarjous!