Esikäsitellyt levyaihiot koneistukseen

Koko prosessi yhdeltä luukulta

Komas tunnetaan joustavasta ja sujuvasta palvelustaan. Levyaihioiden toimitusprosessimme sisältääkin kaiken tarvittavan aina aihioiden valmistuksesta koneistuksen jälkityövaiheisiin, kuten sinkopuhdistukseen ja lämpökäsittelyyn. Saat levyaihiot juuri niin valmiina tuotteina kuin haluat.

Säästä aikaa ja rahaa

Komasin esikäsitellyt levyleikeaihiot säästävät sinulta aikaa ja rahaa. Koska huolehdimme koko prosessista, koneistustöissä voitetaan useita päiviä ja saat valmiit komponentit jälkikäsittelyjen määrästä riippuen noin viikossa. Lämpökäsittelykustannuksissa säästät jopa 40 %!

Lisää laatua ja mittatarkkuutta

Lämpökäsittely parantaa levyleikeaihioiden tasalaatuisuutta ja vähentää jännitteitä. Kappaleiden leikkaamiseen käyttämämme uusi polttokone parantaa myös leikkausjäljen laatua ja kappaleiden mittatarkkuutta. Komponentteihin voidaan tehdä hitsausviisteitä, kevennysviisteitä ja taivutuksia.

Polttokone antaa tarvittaessa kappalekohtaisen raportin, josta selviää esimerkiksi tuotteen jäähdytysaika. Näin varmistamme, että jokainen työ täyttää asiakkaan vaatimukset.


Pyydä tarjous!