Haemme kahta työntekijää kasvamaan sepän tehtäviin Jyväskylään

Haemme kahta työntekijää kasvamaan sepän tehtäviin Jyväskylään

Komasin Takomolla valmistetaan isoja takeita, erikoisosaamisena kehät, hammaspyöräaihiot ja laippa-akselit. Kauttamme asiakas saa myös materiaalitestaukset ja luokitukset. Materiaaleina käytämme nuorrutus- ja rakenneterästä, ja valmistusmenetelmiämme ovat sahaus, kuumennus, taonta, puristimet, lämpökäsittely, raakakoneistukset sekä NDT.  

  

Haemme nyt takomo-yksikköömme kahta kehittymiskykyistä sekä -haluista metallityöntekijää kasvamaan sepän/takojan tehtävään.

Työ on kolmen henkilön koneellista tiimityötä, jota pääseppä johtaa. Näin ollen sinulla tulee olla hyvät tiimityötaidot. Toimenkuva vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa, sekä joustavuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta.

Aiempi työkokemus ja koulutus kone- ja metallialalta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös alanvaihtaja, jos asenne, oppimishalu ja hoksottimet ovat kohdallaan. Nykyiset, kokeneet sepät opettavat työhön.

 

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@komas.fi mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 Takomon yksikönpäällikkö Tapio Valkeiselta 040-7342786.

 

  

Komas Oy on Jyväskylän seudulla, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa toimiva konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka keskittyy erikoisosaamista vaativien komponenttien kustannustehokkaaseen valmistukseen ja joustavaan palveluun. Komasilla on neljä liiketoimintoa: koneistus, hydrauliikka, levypalvelu ja takomo. Komas työllistää 340 työntekijää ja liikevaihto on noin 45 MEUR. Yrityksellä on perinteikäs historia konepajateollisuudessa ja rautaista ammattitaitoa vuodesta 1925 alkaen, mikä on johtanut yrityksen nykyiselle kasvu-uralle.

Kategoriat: uutinen
Takaisin ajankohtaisiin