Haemme koneistajia Jyväskylään

Haemme koneistajia Jyväskylään

 

Haemme KONEISTAJIA vaaka-, pysty- ja karusellisorveille sekä koneistuskeskuksille Jyväskylän koneistusyksikköömme Yritystielle.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-aiempaa koneistusosaamista ja -kokemusta
-valmiutta vuorotyöhön
-joustavuutta ja tarkkuutta
-oikeaa asennetta ja oppimiskykyä
-kykyä itsenäiseen työhön sekä tiimin jäsenenä toimimiseen
-Mastercam ja/ tai WinCAM osaaminen lasketaan eduksi

 

Tarjoamme vakituisen tehtävän kehittyvässä yrityksessä. Panostamme työn sujuvuuteen ja haluamme, että olet aktiivinen vaikuttaja asioiden kehittämisessä. Työtä teemme yhdessä asiakkaan palvelemiseksi.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@komas.fi otsikolla Jkl koneistus 2.6.2019 mennessä. Lisätietoja voit kysyä Ismo Luttiselta 040 511 7233/ ismo.luttinen@komas.fi tai Harri Salmiselta 040 867 2919/ harri.salminen@komas.fi. Tehtävät täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

 

Komas Oy on Jyväskylän seudulla, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa toimiva konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka keskittyy erikoisosaamista vaativien komponenttien kustannustehokkaaseen valmistukseen ja joustavaan palveluun. Komasilla on kaksi liiketoimintoa: koneistus ja metallipalvelut. Komas työllistää noin 310 työntekijää ja liikevaihto on noin 45 MEUR. Yrityksellä on perinteikäs historia konepajateollisuudessa ja rautaista ammattitaitoa vuodesta 1925 alkaen, mikä on johtanut yrityksen nykyiselle kasvu-uralle.

 

Kategoriat: uutinen
Takaisin ajankohtaisiin