Haemme myynti-insinööriä Jyväskylään

Haemme myynti-insinööriä Jyväskylään

Haemme nyt Jyväskylään monipuolista

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

vastaamaan työssäsi:

  • Aktiivisesta yhteydenpidosta asiakkaaseen
  • Asiakastarpeiden hallinnasta
  • Tarjous- ja tilausprosessista määritettyjen asiakkuuksien osalta
  • Tuotteiden hinnoittelusta ja jälkilaskelmista
  • Tuotetiedon luomisesta ja ylläpidosta ERP-järjestelmässä
  • NPI-projektien hallinnasta

 

Työtehtävässä menestyminen vaatii teknistä osaamista, teknisten piirustusten lukutaitoa sekä ymmärrystä ja kokemusta koneistusympäristöstä. Toivomme sinulta joustavaa asiakaspalveluasennetta, hyviä neuvottelutaitoja, kehityshalukkuutta ja valmiutta jatkuvaan muutokseen. Toiminnassasi olet systemaattinen ja luotettava asioiden loppuunsaattaja. Englannin kielen taitoa tarvitset työssäsi suomen lisäksi jonkin verran. ERP-osaamisen luemme eduksi (käytössä Lean System).

Tarjoamme myynnin ammattilaiselle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän mukavassa porukassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä sekä vastuullisen johdon tuen työssä onnistumiselle.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla yksikönpäällikkö Harri Salminen p. 040 8672919 tai rekrytoinnissa avustava Competestin Mervi Puupponen p. 050 326 8000. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 13.5.2018 osoitteessa www.competest.fi.  

 

 

Komas Oy on Jyväskylän seudulla, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa toimiva konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka keskittyy erikoisosaamista vaativien komponenttien kustannustehokkaaseen valmistukseen ja joustavaan palveluun. Komasilla on kaksi liiketoimintoa: koneistus sekä metallipalvelut, johon kuuluvat hydrauliikka, levypalvelu ja takomo. Komas työllistää 340 työntekijää ja liikevaihto on noin 45 MEUR. Yrityksellä on perinteikäs historia konepajateollisuudessa ja rautaista ammattitaitoa vuodesta 1925 alkaen, mikä on johtanut yrityksen nykyiselle kasvu-uralle.

Komas Oy:n Jyväskylän koneistusyksikön erikoisosaamista on asiakkaan vaatimusten mukaisten komponenttien valmistaminen monipuolisesti ja tarkasti, tinkimättömällä ammattitaidolla. Konekantamme mahdollistaa pienten, keskikokoisten ja suurien kappaleiden koneistuksen. Yksikön liikevaihto on noin 13 MEUR ja se työllistää yli 80 henkilöä. www.komas.fi

Kategoriat: uutinen
Takaisin ajankohtaisiin