Haemme tuotannon esimiestä hydrauliikka-yksikköön

Haemme tuotannon esimiestä hydrauliikka-yksikköön

 

Onko sinulla kokemusta tuotannon operatiivisista tehtävistä, kuten esimerkiksi tuotannon kuormittamisesta sekä henkilö- ja koneresurssien tehokkaasta suunnittelusta? Entä onko sinulla myös näyttöjä joukkojen johtamisesta? Vietkö muutoksia aktiivisesti eteenpäin? Komas Oy:n hydrauliikkayksikkö etsii juuri Sinua!

Tuotannon esimies vastaa tuotannon operatiivisista toiminnoista sekä henkilöstöstä. Tehtävään kuuluu myös työmenetelmien kehittäminen, työturvallisuuden valvonta sekä asiakkaiden kohtaaminen, tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää yhteistyökykyä, oikeudenmukaisuutta ja jämäkkyyttä. Erittäin tärkeää on kyky motivoida henkilöstöä ja luoda onnistumisen edellytyksiä.

Etsimämme henkilö on työhönsä sitoutuva ammattilainen, jolla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus tai työkokemuksen kautta kertynyt vahva osaaminen. Eduksi luetaan Lean-periaatteiden tuntemus ja niiden jalkauttaminen valmistavaan teollisuuteen.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen tehtävän kehittyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa suurempaan rooliin yksikössä. Pääset osaksi Komasin työyhteisöä, jossa kehitämme käytäntöjämme yhdessä perustuen luottamukseen ja molemmin puoliseen joustamiseen. Panostamme myös osaamisen ja esimiestyön kehittämiseen.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus linkin https://careers.barona.fi/tyopaikka/5b87c5babf22cb001e711f79/Tuotannon-esimies/ kautta viimeistään 14.9.2018. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852.

Kategoriat: uutinen
Takaisin ajankohtaisiin