Haemme tuotannonsuunnittelijaa Kurikkaan

Haemme tuotannonsuunnittelijaa Kurikkaan

Haemme nyt Kurikan koneistusyksikköömme
 
TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

vastaamaan

 -tuotannon valmistusaikataulusta
-tilausten kuormittamisesta tuotantoon
-nimikkeistön ja tuotannon parametrien ylläpidosta ERP-järjestelmässä
-tuotantoresurssien tehokkaasta käytöstä sekä toimitusaikataulusta
-materiaalien kotiinkutsuista


Työtehtävässä menestyminen vaatii tuotannonohjauksen hallitsemista, järjestelmällistä otetta, sekä aikataulujen pitokykyä. Tehtävä edellyttää sopivaa koulutustaustaa (insinööri tai DI) ja muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta asiakaspalveluasennetta, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä halua kehittää itseäsi ja työtäsi. Toiminnassasi olet systemaattinen ja luotettava asioiden loppuunsaattaja. Englannin kielen taitoa tarvitset työssäsi suomen lisäksi jonkin verran. ERP-osaamisen ja koneistuksen tuntemuksen luemme eduiksi.


Tarjoamme tuotannonohjauksen ammattilaiselle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän erinomaisessa porukassa ja kehittyvässä työympäristössä. Saat sitoutuneen johdon tuen ja kasvavan yrityksen nosteen urallesi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy täyttämässä tietosi linkin https://careers.barona.fi/tyopaikka/5b3331b5b0ddfc001e80cb39/Tuotannonsuunnittelija/ kautta viimeistään 15.7.2018. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä Baronan rekrytointikonsulttiin Kaisa Lukkariseen puh. 050 3025852 tai Kurikan yksikönpäällikköön Juha Sippolaan puh. 050 4633094 (viikot 26 ja 28).

 

 

 

 

Komas Oy on Jyväskylän seudulla, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa toimiva konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka keskittyy erikoisosaamista vaativien komponenttien kustannustehokkaaseen valmistukseen ja joustavaan palveluun. Komasilla on kaksi liiketoimintoa: koneistus ja metallipalvelut, johon kuuluvat hydrauliikka, levypalvelu ja takomo.  Komas työllistää 330 työntekijää ja liikevaihto on noin 45 MEUR. Yrityksellä on perinteikäs historia konepajateollisuudessa ja rautaista ammattitaitoa vuodesta 1925 alkaen, mikä on johtanut yrityksen nykyiselle kasvu-uralle.

 

Komas Oy:n Kurikan koneistusyksikön erikoisosaamista on asiakkaan vaatimusten mukaisten komponenttien valmistaminen monipuolisesti ja tarkasti, tinkimättömällä ammattitaidolla. Konekantamme mahdollistaa pienten ja keskisuurten kappaleiden koneistuksen. Yksikön liikevaihto on noin 7,5 MEUR ja se työllistää yli 40 henkilöä. www.komas.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategoriat: uutinen
Takaisin ajankohtaisiin