Haemme työnjohtajaa Härmään

Haemme työnjohtajaa Härmään

 

Tehtävässä vastaat tuotannon operatiivisista toiminnoista, työntekijöistä sekä työturvallisuudesta. Vastuullasi on tuotannon hienokuormitus, henkilö- ja koneresurssien tehokas käyttö, sekä työturvallisuuden kehitys ja valvonta. Osallistut myös työmenetelmien kehittämiseen ja toimit sujuvasti asiakasrajapinnassa.

 

Henkilönä olet yhteistyökykyinen, oikeudenmukainen ja tasapuolinen. Olet organisointi- ja päätöksentekokykyinen ja esimiehenä pystyt innostamaan sekä motivoimaan henkilöstöä. Asenteeltasi olet kehityshaluinen ja valmis jatkuvalle muutokselle. Olet työhösi sitoutuva ammattilainen, jolla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja kokemusta konepajateollisuudesta sekä esimiesvastuista. Arvostamme myös koneenrakennuksen valmistusmenetelmien sekä työstö- ja kokoonpanotekniikan tuntemusta. Eduksi luetaan LEAN periaatteiden tuntemus ja niiden jalkauttaminen konepajaympäristöön sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme Sinulle vastuullisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla yksikönpäällikkö Juha Nikkinen, p. 044 2403394 / juha.nikkinen@komas.fi tai Personnel Group, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 17.2. 2019 mennessä osoitteessa www.personnel.fi.

Takaisin ajankohtaisiin