Haemme yksikönpäällikköä Jyväskylään

Haemme yksikönpäällikköä Jyväskylään

Komas Oy on Jyväskylän seudulla, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa toimiva konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka keskittyy erikoisosaamista vaativien komponenttien kustannustehokkaaseen valmistukseen ja joustavaan palveluun. Komasilla on neljä liiketoimintoa: koneistus, hydrauliikka, levypalvelu ja takomo. Komas työllistää 340 työntekijää ja liikevaihto on noin 45 MEUR. Yrityksellä on perinteikäs historia konepajateollisuudessa ja rautaista ammattitaitoa vuodesta 1925 alkaen, mikä on johtanut yrityksen nykyiselle kasvu-uralle.

 

Jyväskylän koneistusyksikkö on keskittynyt pienten ja keskisuurten sarjavalmisteisten koneistusosien valmistamiseen kansainvälisille huipputuotteita valmistaville asiakkaillemme. Yksikkö työllistää noin sata henkilöä ja sen liikevaihto on yli 10 M€. www.komas.fi

 

Haemme nyt Jyväskylään

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ja kehittämään koneistusyksikköämme Seppälänkankaalla. Keskityt valmistuksen tuloksellisen operatiivisen johtamisen lisäksi LEAN-menetelmien jalkauttamiseen ja jatkat siten strategian mukaista kehitystyötä, joka yksikössä on menestyksekkäästi käynnissä. Kuulut koneistuksen johtoryhmään ja raportoit työssäsi koneistuksen liiketoimintajohtajalle.  

 

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä toiminnan tuloksellisesta johtamisesta sekä kehittämisestä konepajaympäristössä. Olet johtajana selkeä, avoin ja toimit vahvasti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Muutokset ja niiden läpivieminen innostavat ja olet sinnikäs saattamaan asioita maaliin.

Riittävien työelämänäyttöjen lisäksi odotamme teknistä koulutustaustaa (Ins./DI). Selkeää etua on koneistus- ja alihankintaliiketoiminnan tuntemuksesta.

 

Tarjoamme ammattilaiselle itsenäisen, vastuullisen tehtävän sekä osaavan henkilöstön, ja vastuullisen johdon tuen työssä onnistumiselle.

 

Lisätietoja antavat Komasin liiketoimintajohtaja Pasi Vuorinen 6.7. klo 14-16 ja 8.8. klo 14-16 puh. 040 5931 870 tai rekrytoinnissa avustavan Competestin Tiina Kupari puh. 044 2623376 ja 24.7. alkaen Mervi Puupponen puh. 050 3268000. Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa competest.fi viimeistään 13.8.2017.

Kategoriat: uutinen
Takaisin ajankohtaisiin