Haemme yksikönpäällikköä Levypalveluun Jyvässeudulle

Haemme yksikönpäällikköä Levypalveluun Jyvässeudulle

 Levypalveluyksikkö toimittaa joustavasti piirustusten mukaiset, valmiiksi setitetyt ja laadukkaat levyleikekomponentit asiakkaille koneistettuna, pintakäsiteltynä ja hitsattuna tarpeen mukaan. Yksikkö työllistää hieman alle 30 ja sen liikevaihto on noin 5,5 M€.

 

Haemme nyt Laukaan Leppävedelle tulosvastuullista

YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ja kehittämään levypalveluyksikköämme. Keskityt valmistuksen tuloksellisen operatiivisen johtamisen lisäksi myyntiin sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen. Kuulut metallipalveluiden johtoryhmään ja raportoit työssäsi toimitusjohtajalle.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myynnistä ja toiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä konepajaympäristössä. Olet johtajana selkeä, avoin ja toimit vahvasti yhteistyössä henkilöstön kanssa. Muutokset ja niiden läpivieminen innostavat ja olet sinnikäs saattamaan asioita maaliin. Toimit tavoitteellisesti asiakasrajapinnassa, ymmärrät asiakkaan tavoitteet ja löydät niihin parhaat ratkaisut tehokkaasti. Riittävien työelämänäyttöjen lisäksi odotamme teknistä koulutustaustaa (Ins./DI). Selkeää etua on levyleike- ja alihankintaliiketoiminnan tuntemuksesta.

 

Tarjoamme ammattilaiselle itsenäisen, vastuullisen tehtävän sekä osaavan henkilöstön, ja vastuullisen johdon tuen työssä onnistumiselle.

 Lisätietoja antavat Komasin toimitusjohtaja Marko Penttinen 21.1. klo 9-10 ja 23.1. klo 12-13puh. 040 8422811 tai rekrytoinnissa avustavan Barona Engineeringin Kristiina Vormala puh. 040 837 4019. Hae tehtävää 28.1.2019 mennessä osoitteessa

https://careers.barona.fi/tyopaikka/5c33418c36c39f001e6c596f/

 

 

 

Komas Oy on Jyväskylän seudulla, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa toimiva konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka keskittyy erikoisosaamista vaativien komponenttien kustannustehokkaaseen valmistukseen ja joustavaan palveluun. Komasilla on kaksi liiketoimintoa: koneistus ja metallipalvelut, johon kuuluu hydrauliikka, levypalvelu ja takomo. Komas työllistää 320 työntekijää ja liikevaihto on noin 45 MEUR. Yrityksellä on perinteikäs historia konepajateollisuudessa ja rautaista ammattitaitoa vuodesta 1925 alkaen, mikä on johtanut yrityksen nykyiselle kasvu-uralle.

Kategoriat: uutinen
Takaisin ajankohtaisiin