Haku päättynyt – yksikönpäällikön tehtävä

Haku päättynyt – yksikönpäällikön tehtävä

Haemme koneistusyksikköömme Härmään

 YKSIKÖNPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yksikön operatiivisesta liiketoiminnasta ja sen kannattavuudesta sekä strategian mukaisesta kehittämisestä. Osana työnkuvaasi huolehdit olemassa olevista asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Raportoit tehtävässäsi Komas Oy:n toimitusjohtajalle ja toimit johtoryhmän jäsenenä.

Olet hankkinut kannuksesi konepajaympäristössä ja sinulla on vankat näytöt tuotannon tuloksellisesta kehittämisestä ja johtamisesta. Motivoidut muutoksesta ja viet asioita määrätietoisesti eteenpäin henkilöstöä kannustaen ja tukien.

Koneistusliiketoiminnan tuntemus on merkittävä etu. Koulutuksesi on mielellään tekninen (DI tai ins.) ja kommunikoit suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset tekemään tulevaisuutta yhdessä koneistuksen rautaisten ammattilaistemme kanssa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Komas Oy:n toimitusjohtaja Marko Penttinen, puh. 040 842 2811 sekä MPS-konsultit Harri Viitanen, puh. 040 719 9411 ja Mia Niskanen, puh. 040 701 0311. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 5.6.2017 mennessä.

 

www.komas.fi

Komas Oy on Jyväskylän seudulla, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa toimiva konepajateollisuuden sopimusvalmistaja, joka keskittyy erikoisosaamista vaativien komponenttien kustannustehokkaaseen valmistukseen ja joustavaan palveluun. Komasilla on neljä liiketoimintoa: koneistus, hydrauliikka, levypalvelu ja takomo. Komas työllistää 340 työntekijää ja liikevaihto on noin 45 MEUR. Yrityksellä on perinteikäs historia konepajateollisuudessa ja rautaista ammattitaitoa vuodesta 1925 alkaen, mikä on johtanut yrityksen nykyiselle kasvu-uralle.

Komas Oy:n Härmän koneistusyksikkö on keskittynyt vaativien osien tarkkuuskoneistukseen. Konekantamme mahdollistaa pienten, keskikokoisten ja erityisesti suurien kappaleiden koneistuksen. Teemme myös vaativia kokoonpanoja asiakkaillemme. Yksikön liikevaihto on noin 10 MEUR ja se työllistää 70 henkilöä.

Kategoriat: uutinen
Takaisin ajankohtaisiin