Koneistus

Koneistus Jyväskylä.

Koneistuksemme erikoisosaamista on asiakkaan vaatimusten mukaisten komponenttien valmistaminen monipuolisesti ja tarkasti, tinkimättömällä ammattitaidolla.

Kattava konekantamme, 84 koneistuksen rautaista ammattilaista ja 6500 m2 toimitilat mahdollistavat asiakkaillemme niin yksittäiskappaleiden kuin suurienkin sarjojen hankinnan keskitetysti ja kustannustehokkaasti.

Koneistus Jyväskylä sivulle

Kurikan koneistusyksikkö

Kurikan koneistusyksikkö on keskittynyt pienten ja keskisuurten vaativien osien tarkkuuskoneistukseen sekä koonpanopalveluihin. Pinta- ja lämpökäsittelyt ym. palvelut hoidamme toimivan alihankintaverkoston kautta. Kokemusta alan töistä on kertynyt jo n. 30 vuotta. 
Tehokas ja pitkälle automatisoitu konekantamme, 36 koneistuksen rautaista ammattilaista ja 5600 m2 toimitilat mahdollistavat koneistusalihankinnat sekä järjestelmätoimitukset luotettavasti ja kustannustehokkaasti asiakkaillemme.

Koneistus Kurikka sivulle

 

Esikäsitellyt levyaihiot koneistukseen

Komasin esikäsiteltyjen levyaihioiden toimitusprosessi sisältää kaiken tarvittavan aina aihioiden valmistuksesta koneistuksen jälkityövaiheisiin, kuten sinkopuhdistukseen ja lämpökäsittelyyn. Saat levyaihiot juuri niin valmiina tuotteina kuin haluat. Samalla säästät aikaa ja rahaa, lämpökäsittelykustannuksissa jopa 40 %!

Lue lisää esikäsiteltyjen levyaihioiden valmistuksestamme.

 

Kuinka voimme olla yrityksellesi avuksi? Ota meihin yhteyttä!