Lisäpalvelut

Asiantuntijat apunasi kaikissa tuotteesi elinkaaren vaiheissa.

Lisäpalvelutarjontamme auttaa sinua optimoimaan yrityksesi resursseja, säästämään kustannuksia sekä varmistamaan tuotteiden laatua.

Kuinka voimme olla yrityksellesi avuksi? Ota meihin yhteyttä!

3D-mittaus094-komas-web-srgb-H23A7956

Autamme tuotannon ongelmakohtien ratkaisussa osana asiakkaan laadunvarmistusta. Tarpeen mukaan olemme apuna valmistusteknillisissä asioissa sekä menetelmä- ja tuotesuunnittelussa taaten asiakkaillemme kustannustehokkaan ja laadukkaan tuotannon. Mittaamme valmistuksessa toteutuneita tuotteiden dimensioita. Asiakkaalle jää mittauksesta pöytäkirja ja kappaleen piirustus sekä varmuus tuotteen mittojen täsmällisyydestä. Mittaus suoritetaan ammattitaitoisen henkilöstön toimesta, 3D-mittauskoneella ja vuosittain kalibroiduilla mittavälineillä.

Mittalaitekalibrointi166-komas-web-srgb-H23A8216

Mittausten tulee olla tarkkoja ja standardien mukaisesti suoritettuja. Suoritamme mittausten varmistusta, sekä käsimittauslaitteiden kalibrointia ja sertifiointia, jonka avulla on voidaan verrata niiden kansallisten ja kansainvälisten standardien mukaisuutta ja jäljitettävyyttä. Teemme kalibrointia koskevia lausuntoja (pöytäkirjat ja kalibrointikortit) sekä kalibroimme ja huollamme käsimittalaitteistoja. Voimme myös antaa tukea ja asiantuntemusta asiakkaan ongelmiin.