Ura meillä

 

 

 

 

Komas Oy on metalliteollisuuden sopimusvalmistaja. Meillä työskennellään erilaisissa työtehtävissä koneistusyksiköissä Jyväskylässä, Kurikassa, Härmässä ja Sastamalassa sekä hydrauliikkayksikössä, levypalvelussa sekä takomossa Jyväskylässä. Työntekijätehtävissä meillä työskentelee reilu 270 henkilöä, toimihenkilötehtävissä noin 60.

 

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään yrityksessämme, voit lähettää hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@komas.fi. Katso myös avoimet tehtävät Ajankohtaista-osiosta.

 

 

Hakemuksen lähettäminen ja tietosuoja

Uusi tietosuoja-asetus vaatii hakemuksen lähettäjältä suostumuksen tietojensa käsittelyyn. Rekrytoivana yrityksenä haluamme, että tiedät ja ymmärrät, miten henkilötietojasi kerätään, tallennetaan ja säilytetään. Tutustu sivuillamme olevaan tietosuojaselosteeseen. Lähetä hakemuksesi ainoastaan, jos voit hyväksyä ehdot ja mainitse hakemuksessasi, että annat suostumuksesi tietojesi käsittelyyn. Muussa tapauksessa tulemme kysymään tätä sinulta / emme voi käsitellä hakemustasi.

 

 

Sähköpostitse lähettämäsi hakemus osoitteeseen rekry@komas.fi on ainoastaan henkilöstöpäällikön luettavissa. Mikäli haet tiettyä ilmoitettua tehtävää, hakemuksessasi olevat tiedot luovutetaan myös rekrytoivalle esimiehelle/esimiehille.

Kun tehtävä on täytetty, lähettämäsi sähköpostiviesti liitteineen poistetaan pysyvästi kaksi kertaa vuodessa tapahtuvan tietojen poistamisen yhteydessä. Mikäli olet lähettänyt avoimen hakemuksen, myös se poistetaan viimeistään vuoden kuluttua viestin vastaanottamisesta.

Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muokata niitä tai poistaa ne aiemmin kuin normaali tietojen poisto yrityksessämme tapahtuu, ota yhteyttä rekry@komas.fi. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta TÄSTÄ.